Kersen Tiramisu
Ingrediënten: 250 ml Mascarpone 250 ml Slagroom 50 gr. Suiker Langevingers Kersen Download het recept Bereiding: Klop de slagroom met de suiker stijf. Meng de slagroom met de mascarpone. Snijd de kersen in twee en haal de pitten eruit. Maak de tiramisu. Begin met een laagje kersen. Schep daarover het mascarpone mengsel. Daarop een laagje […]
Druiventaart
Ingrediënten: Voor het deeg 150 gr. Bloem 80 gr. Roomboter 50 gr. Poedersuiker 40 gr. Water Suiker Mespunt zout Voor de vulling 800 gr. Druiven 20 gr. Roomboter 100 gr. Poedersuiker 30 gr. Bloem 1 ei 125 ml crème frèche Download het recept Bereiding: Maak eerst het deeg. Meng de bloem, roomboter, poedersuiker en een […]
Hartige druiventaart
Ingrediënten: Voor het deeg 350 gr. Bloem 1 el Oregano 7 gr. Gedroogde gist 200 ml lauw water 3 el Olijfolie Zout Voor de vulling 400 gr. Pitloze druiven 150 gr. Gorgonzola Download het recept Bereiding: Begin met het maken van het deeg. Los het gist op in het water. Meng de bloem, oregano, olijfolie […]
Citrussalade met avocado
Ingrediënten: Avocado Grapefruit Sinaasappel Munt Download het recept Bereiding: Snij de sinaasappel en grapefruit in partjes of plakjes. Snij vervolgens de avocado en stukjes. Garneer met de munt. Let op! Maak eerst het citrus klaar en pas daarna de avocado zodat de avocado mooi van kleur blijft.
Sinaasappelkwarktaart
Ingrediënten: 9 Blaadjes gelatine 5 Sinaasappels 500 gr. Kwark 150 gr. Witte basterdsuiker 250 ml Slagroom 100 gr. Boter 200 gr. Biscuits 3 el. Sinaasappelmarmelade Munt Download het recept Bereiding: Laat de gelatine 5 minuten in koud water weken. Schil van 1 sinaasappel de schil. Pers deze sinaasappel. Verwarm het sinaasappelsap. knijp de gelatine uit […]
Sinaasappeltaart met chocolade
Ingrediënten: 275 gr. Pure chocolade 215 ml Slagroom 3 Sinaasappels 200 gr. Suiker 4 Eieren 225 ml Zonnebloemolie 250 gr. Zelfrijzend bakmeel 1 tl Bakpoeder Download het recept Bereiding: Was de sinaasappels. Rasp de schil van 1 sinaasappel. Snij het wit van de rest van de sinaasappel. Doe de schil en het vruchtvlees in de […]